Stiglo i priznanje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade

BRAVO MLADI ZAGORCI! Savjet mladih KZŽ primjer je dobre prakse

Objavljeno: 28.11.2023. zagorjeinternational

Središnji državni ured za demografiju i mlade je u utorak je održao dodjelu priznanja za primjer dobre prakse rada županijskih i gradskih savjeta mladih u 2023. godini.

Priznanje za primjer dobre prakse rada županijskoj savjeta mladih u 2023. godini dodijeljeno je Savjetu mladih Krapinsko – zagorske županije te su ga preuzele članice Savjeta Ana Đurkan i Marija Gerbert.

Dodjeli je prisustvovala i zamjenica župana Jasna Petek, koja je na odličnom radu čestitala sadašnjem i svim dosadašnjim sazivima županijskog savjeta mladih. 

– Naš savjet mladih već niz godina ima snažnu ulogu u osmišljavanju i provođenju naših politika za mlade, ali je i odličan suradnik u aktivnostima koji su vezani i uz druga područja te izrazito odgovoran. Na radu u savjetu zahvaljujem svim njegovim članicama i članovima te mogu reći da bih željela da tako aktivan savjet mladih imaju sve županije i sve jedinice lokalne samouprave – poručila je zamjenica župana Petek te kao primjer odličnog projekta mladih istaknula Participativni proračun Krapinsko – zagorske županije za mlade. 

Priznanja i nagrade je dobitnicima uručila državna tajnica za demografiju i mlade Željka Josić, a dodjela je održana u prostorima Tehničkog muzeja Nikole Tesla.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba