Već prvog dana ‘Sloverotice’, Međimurka je zapalila publiku performansom uživo

Europska prvakinja u seksu Marija Zadravec proglašena najboljom glumicom celjskog sajma erotike

Objavljeno: 28.11.2023. zagorjeinternational

Ovog se vikenda u Celje na Celjski sajam nakon četiri godine vratila jedinstvena i svježa manifestacija koja publiku vodi na nezaboravno putovanje u svijet erotike, ‘Sloverotika’, piše prlekija-on.net.  

Ovaj put sajam se održavao u potpuno preuređenom izdanju – okružen nježnošću, vrućim scenama, praktičnim demonstracijama, ali i edukativnim sadržajima uz pomoć kojih su posjetitelji mogli naučiti sve što još nisu znali ili se nisu usudili pitati. Naravno, nisu zaboravili ni divlje scene na glavnoj pozornici, gdje se ‘išlo do kraja’, prenose Međimurske novosti.

Prvog dana, u petak, glavna zvijezda sajma erotike, Čakovčanka Sweet Mery, zapalila je publiku vrućim seksom uživo, dok je slovenski glumac Mister Riddle otkrio svoje lice te se uživo predstavio i publici u Sloveniji.

Inače, Slatka Mery je i aktualna europska prvakinja u seksu Marija Zadravec. Pobjedom na Europskom prvenstvu u Švedskoj stekla je zvjezdani status, a na ‘Sloverotici’ je zapalila srca posjetitelja svojim nezaboravnim nastupom kakav može prirediti samo prvakinja svoje kategorije. Njezino je ime već dugo poznato u svijetu sadržaja za odrasle i uvijek privlači vjerne obožavatelje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba