Svi su šokirani što je vlasnica psa nakon napada jednostavno odšetala

HEROJSKI ČIN: Golim rukama obranio dijete od agresivnog psa – završio u bolnici s teškim ozljedama šaka

Objavljeno: 20.11.2023. zagorjeinternational

Muškarac koji je u nedjelju oko 15 sati na zagrebačkoj Trešnjevci obranio dijete od napada psa, operiran je u Kliničkoj bolnici Dubrava, piše Index. Ima teške tjelesne ozljede obje šake i neizvjesno je prognozirati kako će teći njegov oporavak.

Sve se dogodilo u Ulici Bernarda Vukasa, kada je muškarac ugledao dijete koje napada pas. Zubima ga je držao za kapuljaču jakne. Žena, koja je stajala uz dijete, pokušavala je psa odvojiti od djeteta. Udarala ga je povodcem. Muškarac je skočio na psa, uhvatio ga rukama i odvojio životinju od djeteta. Dok ih je razdvajao, pas ga je nekoliko puta ugrizao za ruke. Žena se s psom i djetetom nakon toga udaljila, a muškarac je završio u KB Dubrava.

Iz bolnice su potvrdili da je muškarac njihov zaposlenik te da su ozljede koje ima zaista teške.

– Operirali smo ga, veće su ozljede na desnoj šaci. Riječ je o ozljedama tetiva i hrskavice. Slijedi oporavak –  potvrdili su za RTL iz bolnice.

O svom zaposleniku imaju samo riječi hvale te se nadaju da će čim prije biti bolje te su svi ganuti njegovim herojskim potezom što je doslovno golim rukama branio dijete od pomahnitalog psa. Sve je šokirao potez vlasnice psa koja se nakon napada jednostavno odštetala. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba