“Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine”

Davorin Cvek, član DVD-a Gornji Kneginec, je vatrogasac godine

Objavljeno: 11.11.2023. zagorjeinternational

Hrvatska turistička zajednica svake godine dodjeljuje nagradu “Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine” koja je dio programa svečanosti obilježavanja Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj. 

Cilj ove nagrade je podizanje kvalitete usluga i gostoljubivosti djelatnika u turizmu i ostalim djelatnostima povezanim s turizmom, a nagrađuju se vrijedni djelatnici koji su svoj posao radili kvalitetno i predano te time značajno doprinijeli širenju pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

Tako je ovogodišnja nagrada u kategoriji ‘vatrogasac godine’ dodijeljena Davorinu Cveku, koji je u ovom plemenitom zvanju već više od trideset godina, a djeluje u DVD-u Gornji Kneginec. 

– Važnost vatrogastva i aktivnosti vatrogasaca u prevenciji i očuvanju ljudskih života, imovine te prirodnih, kulturnih, povijesnih ljepota neke destinacije je neprocjenjiva. Destinaciju čine posebnom njezine atrakcije, resursi, sadržaji. No, izvanrednom ju čine ljudi. Tako da ovu nagradu posvećujemo svim vatrogascima koji čuvaju naše Varaždinske brege – poručili su iz TZ ‘Varaždinski bregi’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba