Dobio je poštene batine

NA KRIVU SE NAMJERIO: Dijana (16) u kafiću prebila Renata (18)

Objavljeno: 10.11.2023. zagorjeinternational

U listopadu se oko 22.30 dogodio pravi incident na terasi kafića ‘Vip’ u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu. Renato (18) je pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir tako da je fizički napao malodobnu Dijanu (16). Rukama ju je odgurnuo od sebe, a ona je tada pala sa stolice. No, brzo je požalio što je to učinio.

Naime, Dijana se podigla brzinom munje podigla, skočila do Renata i šakom ga udarila po nosu. Mladić se pokušavao izmaknuti, ali nije uspio, pa ga je Dijana povukla za majicu, zaustavila u bijegu i više puta svom snagom udarila šakom u glavu, piše Danica.hr.

Pridružio joj se i stariji brat Davor (17) koji ga je nogom udario u lijevi lakat. Sestri i bratu potom u pomoć pristižu Almin (18), Darko (17) i Mateo (19) pa je Renato dobio priličnih batina.

Renato je u jednom trenutku uspio pobjeći, no oko ponoći se odlučio vratiti na mjesto događaja i pritom je od malodobnog Darka ‘zaradio’ zvučnu šamarčinu.

Prema presudi koja je stigla ovih dana, Renato, Almin i Mateo, punoljetni sudionici tučnjave, proglašeni su krivima te im je sutkinja odredila 100 eura kazne plus 20 eura troškova postupka. Malodobnim sudionicima Dijani, Davoru i Darku sudit će se u odvojenom postupku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba