Pjevačica ovo nije rekla ni svojim roditeljima

MINEA: Pod prijetnjom oružjem sam morala pjevati ‘Vrapce i komarce’ 15 puta zaredom

Objavljeno: 09.11.2023. zagorjeinternational

Renata Končić ‘Minea’ gostovala je na Happy FM-u i ispričala detalje o stravičnom događaju na koncertu koji je održala poslije rata nedaleko od Zagreba. Pjevačica je ispričala da je morala pjevati pod prijetnjom oružjem, piše Index.hr.

– To je bilo u poslijeratno vrijeme… Mi glazbenici, pjevači, muzičari zaista dosta toga prođemo u životu i ljudi ne znaju kroz što sve prolazimo na svom glazbenom putu. Oni vide lijepu stranu, a ovaj posao ima i onih ružnih i malo lošijih strana. Vjerujte mi svatko od pjevača ima barem jednu anegdotu koja će ga vezati i za negative. Imala sam koncert i u jednom momentu je nastala nekakva gužva, ludnica i pojavio se jedan gospodin koji je imao oružje u rukama… Nezgodna je situacija bila, meni kao curi, djevojci koja se tada vjerojatno bojala vlastite sjene – pričala je pjevačica.

– To je zaista bilo vrijeme kada smo morali paziti na sve, ja sam imala ljude koji su me čuvali, tada su redari odradili svoju glavnu priču…. Uglavnom došao je s oružjem – to je bilo u prvom planu, a ja sam morala pjevati Vrapce i komarce, a ne znam dal sam ih pjevala 15 puta zaredom – rekla je Minea.

Dodala je da je to nešto što još nikome dosad nije otkrila, pa ni svojim roditeljima, a da sličnih situacija nije imala nikada više u karijeri. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba