POČELO SUĐENJE: Severina Vučković prije ulaska u sudnicu iznijela svoju obranu na Instagramu

“Dirnuli su mi u dite! Umjesto zaštite dobila sam optužnicu za djelo ‘nametljivog ponašanja'”

Objavljeno: 08.11.2023. zagorjeinternational

Počelo je suđenje pjevačici Severini Vučković za nametljivo ponašanje. Severinu je za nametljivo ponašanje optužila bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Gordana Buljan Flander. Prema optužnici, Vučković je kod nje izazvala tjeskobu i uznemirenost. Pjevačica se oglasila povodom suđenja, a zapitala se zašto žene kojima je slala poruke nisu samo blokirale njen broj, piše Večernji list.  

– Dirnuli su mi u dite! I umjesto da me država zaštiti, evo dobila sam, od te iste države, optužnicu za djelo ‘nametljivog ponašanja’ jer sam nekim dvjema upletenim ženama slala SMS poruke. Pa zašto mi nisu samo blokirale broj – kazala je Severina i nastavila: 

– Dotične gospođe pisale su glavnoj državnoj odvjetnici i tražile da se pozabave sa mnom i evo mene pred sudom. Umjesto da su one predmet istraga, moje prijave i prijave stotina drugih žena stoje godinama po ladicama pravosudnog bespuća. To je sve što ću reći. Suda se ne bojim, pucajte u prsa. Živio Rade Končar – zaključila je pjevačica.  

Severina se kasnije oglasila i na Instagramu.  

– Ukratko… Ova jedna mi se dirala u dite tako što je naredila da mi se dite psihički i fizički zlostavlja, za što imam dokaze koji stoje u mojoj kaznenoj prijavi, a koja i dalje stoji u nekoj ladici DORH-a. Ali DORH-u to nije važno, već kome sam rekla ‘Krivonoga babo’. A ova druga se sastajala sa Gzimom Redžepijem, koji mi je također radio ditetu o glavi u Poliklinici za djecu. Između ostalih, i zbog njih dvije su mi oduzeli dijete na pravdi Boga, na 20 mjeseci. Nadam se da sam ovim svojim, kako oni to zovu, “nametljivim ponašanjem” postigla to da im više nikad ne padne na pamet da naude bilo kojoj majci ili bilo kojem djetetu. U protivnom, eto mene opet! Što biste vi napravili na mom mjestu – napisala je.

Tjednik Nacional objavio je 2021. prijeteće SMS poruke koje je Severina navodno slala ravnateljici Ljiljani Klinger koja ju je naposljetku i kazneno prijavila u jeku borbe za skrbništvo.  

– Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo”, “Stara šepava ružna babo”, “Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete”, “Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda”, “Napravit ću ti prosvjed ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima djecu iz škole kupi tko stigne, nego ću okupiti ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije – Severinine su navodne poruke upućene ravnateljici koje je objavio Nacional. Klinger se, navodi nadalje isti tjednik, zbog poruka obratila i ministru Davoru Božinoviću e-mailom navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila te je napisala: “… ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali slati brzojave sućuti”. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba