Svi na okupu

INVESTITORI: Gradski pročelnik, zapovjednik JVP-a i gradonačelnikova punica zajedno grade zgradu na Jadranu

Objavljeno: 04.11.2023. zagorjeinternational

U Križevcima se ovih dana naveliko priča o investicijama u nekretnine. Razlog? Investitori u zajedničkom projektu su Ivan Biškup, gradski pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu, Ankica Pucak, punica križevačkog gradonačelnika Marija Rajna te Lidija Martinčević, supruga bivšeg dogradonačelnika Maria Martinčevića te sadašnjeg zapovjednika JVP-a Križevci, piše Podravski list.

Investitori iz ove priče grade stambenu zgradu s tri etaže koja se nalazi u mjestu Banj na otoku Pašmanu i tek je 150 metara od mora zračnom linijom, a dvjestotinjak cestom. 

U gruntovnom izvatku stoji kako je parcela ‘neplodno tlo’, no na terenu se gradi kuća s tri apartmana. Iz dokumenata je vidljivo da je građevinsku dozvolu tražio još bivši vlasnik.

S obzirom na to da u nekretnine zajedno ulažu gradski pročelnik, zapovjednik gradskog JVP-a i punica aktualnog gradonačelnika, Podravski list je gradonačelniku poslao upit, a stigao im je sljedeći odgovor:

– Nakon tužne i prerane smrti dragog člana uže obitelji moje supruge, ona je naslijedila kuću u Štefancima i poljoprivredno zemljište. Njena majka je naslijedila stan u Zagrebu koji je prodala i tim sredstvima kupila apartman. Sve što je zakonska obaveza navedeno je u mojoj imovinskoj kartici, sukladno uputama Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa – naveo je gradonačelnik Mario Rajn u svom odgovoru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba