Evo kakvi se sve akcijski paketi nude

Sve što vam padne napamet moguće je uz ‘Idea Graf’! Pretvorite svoju zamisao u originalan, personaliziran i kvalitetan proizvod

Objavljeno: 03.11.2023. zagorjeinternational

Tvrtka ‘Idea Graf’ već dugi niz godina uspješno posluje na tržištu grafike i grafičkih proizvoda, a s obzirom na to da ima dugogodišnje iskustvo u grafičkom dizajnu, svim tehnikama tiska te doradi, svaka vaša ideja uz njihovu stručnu pomoć može biti realizirana. 

Osim grafičkih usluga, tvrtka nudi i usluge off-set tiska, usluge tiska na šalice, bedževe i privjeske, otiskivanje kalendara i upaljača, a uz to, tu su i web usluge, usluge oslikavanja vozila, svjetleće reklame, sitotisak na tekstil, tiskanje zahvalnica, pozivnica, raznih letaka, vizitki i etiketa, zatim usluge raznih vrsta uveza, oslikavanje izloga i još mnogo toga.  

S obzirom na to da se bliži za mnoge ‘najljepše doba godine’ i vrijeme darivanja, u ‘Idea Grafu’ osmislili su za vas brojne akcijske pakete. Sve od navedenog, a što je u njihovoj ponudi, uz vašu ideju može biti realizirano. 

Osmislite vlastiti dizajn, prepustite se u njihove stručne ruke i nabavite svoje personalizirane šalice, majice, kalendare, vrećice i još mnogo toga.  

Raznolika ponuda 

Tu je i široka paleta ‘eco friendly’ proizvoda poput seta tehničkih i kemijskih olovaka, vrećica za vino, raznih privjesaka, podloga za računalnog miša, bilježnica od recikliranih materijala, pa i praktičnih pamučnih torbi. Isto tako, možete napraviti i personalizirane odjevne predmete – od papuča, majica s kapuljačom, kratkih majica, pa sve do jakna i kapa, idealnih za ovo jesensko, hladnije vrijeme.

Svi navedeni proizvodi, uz vašu maštu, mogu se oplemeniti i personalizirati, a u tvrtki ‘Idea Graf’ će vam pomoći da se vaša vizija u konačnici i ostvari. 

Za više dodatnih informacija možete im se s povjerenjem obratiti na broj telefona 091/373-7003 ili na e-mail [email protected], a sve dodatne informacije, kao i cjelokupnu ponudu možete pronaći i na njihovim službenim internetskih stranicama

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba