"Postojala je mogućnost da se sve objavi, ali na kraju su shvatili..."

Otkriveno zašto obitelj skriva pravo Schumacherovo stanje

Objavljeno: 01.11.2023. zagorjeinternational

Felix Damm za medij Legal Tribute Online rekao je da je postojala mogućnost da se sve objavi, ali su na kraju shvatili da to ne bi bilo dobro rješenje.

Mnogi obožavatelji Michaela Schumachera (54) godinama se pitaju kakvo je zdravstveno stanje legendarnog Nijemca, ali i dalje se gotovo ništa ne zna o zdravlju ikone Formule 1. Njegov odvjetnik objasnio je zašto je to tako. Felix Damm za medij Legal Tribute Online rekao je da je postojala mogućnost da se sve objavi, ali su na kraju shvatili da to ne bi bilo dobro rješenje – piše Večernji list.

– Uvijek se radilo o zaštiti privatnih stvari. Naravno da smo puno razgovarali o tome kako je to moguće. Postojala je zapravo ideja da se objavi konačni izvještaj o Schumijevom zdravlju, ali to se nije dogodilo iz određenog razloga – rekao je Damm i nastavio:

– Tu ne bi bio kraj i morali bi se stalno ažurirati izvještaji o njegovom stanju. Mediji su mogli iznova i iznova pisati o tome i pitati: ‘A kako sada izgleda?’. Jedan, dva, tri mjeseca ili godine nakon izvještaja. Tada bi bilo teško poduzeti mjere protiv takvog pisanja – objasnio je Damm koji je pratio Michaela Schumachera kao odvjetnik od 2008. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba