Javio mu se čak i sam pobjednik Nemo

VIRALNI HIT: Domaći voditelj odlično ‘skinuo’ pobjednika Eurosonga i najavio još transformacija

Objavljeno: 15.05.2024. zagorjeinternational

Kad smo pomislili da je eurovizijski šou završio, javio se jedan od omiljenijih domaćih voditelja, Dalibor Petko. On zna kako od već popularne osobe ili pojave napraviti još veći hit pa je tako snimio parodiju na Nemu, pobjednike ovogodišnjeg Eurosonga u Švedskoj. Video je u rekordnom roku postao viralan, a i Nemo su reagirali na svog ‘dvojnika’, prenose 24sata.

– Nisam očekivao da će tako brzo otići viralno. Video je na TikToku u 12 sati pogledan milijun puta, a na Instagramu je u manje od jednog dana pogledan 700.000 puta. Imao sam i ranije viralnijih videa, ali nikad ovako brzo nisu išli pregledi – rekao je Petko, kojemu su Nemo uputili poruku: “Ovo je odlično!”

– Iznenadilo me što su mi se javili istog dana kad sam objavio video. Ovo je prvi put da mi se netko javio odmah. Javljale su mi se ranije Kylie Minogue, Loreen, Conchita Wurst i drugi, ali nisu nikad tako brzo – otkrio je Petko.

Dodao je da nije ni primijetio da su ga Nemo podijelili na službenom Instagram profilu, nego su mu ljudi dojavili da je njegova transformacija osvanula na profilu pobjednika.

– To je bilo lijepo od njega. Pogotovo na dan kad ga svi ‘razvlače’, nakon povratka u Švicarsku. Super mi je da je u tom trenutku imao četiri objavljena storyja i jedan od tih je moj – kazao je Petko.

Stiže još transformacija

Koliko vremena je bilo potrebno kako bi snimio hit transformaciju i je li bilo zahtjevno pronaći ‘kopiju’ odjeće?

– Najteže je skupiti odjeću da sliči originalu, i to još u mojoj veličini, ali u tome mi pomaže moja prijateljica i stilistica Slađana Divjak. Za snimiti transformaciju treba nam sat, sat i pol, sa spremanjem. Ovo za Euroviziju je bilo malo kompleksnije, tako da je prijatelj Tin Majnarić snimao, dok je njegova supruga i moja prijateljica Ivana uskočila u montaži – ispričao je voditelj.

Ovih će dana objavljivati još eurovizijskih transformacija pa će se tako naći u ulozi predstavnice Srbije Teya Dore, predstavnika Irske Bambie Thug, diskvalificiranog Nizozemca Joosta Kleina i drugih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba