U subotu ga očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske za juniore

BRAVO! Oroslavčan Roko Knezić drugi na međunarodnom jesenskom turniru ‘West Bowling’

Objavljeno: 30.10.2023. zagorjeinternational

U nedjelju je na kuglani u Zaprešiću održana završnica jesenskog turnira ‘West Bowling’ na kojoj je nastupilo oko 60 igrača bowlinga iz Slovenije, Srbije, Mađarske i Hrvatske.

Nakon kvalifikacija i dva kruga završnice, u polufinale su se plasirali braća Rok i Aleksander Koštric, Darjan Brdnik iz Slovenije i Roko Knezić kao jedini predstavnik Hrvatske koji se uspio probiti do polufinala.

Knezić je već u prvoj igri polufinala srušio odličnih 278 čunjeva i napravio veliku razliku u odnosu na ostale konkurente. U drugoj igri srušio je 214 čunjeva i s najboljim rezultatom polufinala od 492 srušena čunja ušao u finale. 

Za drugog finalistu vodila se velika borba između braće Koštric. Uspješniji je bio Rok pobijedivši Aleksandera sa 408:376. 

U finalu se igrala samo jedna igra koja je bila uzbudljiva do same završnice kada je iskusniji reprezentativac Slovenije pobijedio Roka Knezića s rezultatom 227:203.

Knezić je kvalifikacije, a posebno završnicu turnira, odigrao na visokoj razini. Posebno je nagrađen za najbolju igru na turniru kada je u kvalifikacijama u jednoj igri srušio 289 čunjeva. U sveukupnom poretku u kvalifikacijama, Roko je također zauzeo visoko drugo mjesto iza Roka Koštrica.

U subotu Roka očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske za juniore U18. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba