‘Zelo ga je’

Ante (36) napravio nered na proslavi krizme. Skidao je majicu, vikao na goste, djevojku je zaključao u WC…

Objavljeno: 24.10.2023. zagorjeinternational

Prema presudi koja je stigla ovih dana, Ante (36) je osuđen sa 180 eura kazne i 20 eura troškova postupka, od čega se odbilo 80 eura zbog dvodnevnog pritvaranja. Naime, on je u travnju oko 17 sati u restoranu ‘Frlan’ u mjestu Vivodina napravio pravi šou prilikom održavanja proslave svete potvrde, piše Danica.hr.

Ante se jako brzo napio i potom je u restoranu, pod utjecajem alkohola od 1,62 promila, narušavao javni red i mir pred oko 50 gostiju koliko ih je bilo u restoranu.

– Nepristojno se i drsko ponašao prema okupljenim gostima u restoranu, među kojima je bilo i djece, odnosno pred 50-ak gostiju skidao majicu s gornjeg dijela tijela izgovarajući pritom gostima razne nesuvisle i nerazgovijetne riječi. Nakon toga je svoju djevojku M. u jednom trenutku nakratko zaključao u prostorije toaleta i tom prilikom istoj rekao da ide nekome u restoranu “lomiti noge” – stoji u presudi.

Ante je time počinio prekršaj koji je kažnjiv po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira. Policija ga je tada odmah uhitila te je dva dana proveo u pritvoru.

Inače, dosad nije prekršajno kažnjavan. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba