Sve je počelo 'Rim Tim Tagi Dim' plesom

SRAČINEC: Povodom Dana obitelji, 250 biciklista uputilo se na tradicionalnu Biciklijadu

Objavljeno: 14.05.2024. zagorjeinternational

Više od 250 biciklistica i biciklista sudjelovalo je u subotu na tradicionalnoj Biciklijadi Općine Sračinec, koja se održava povodom Dana obitelji.  

– Već godinama održavamo ovu lijepu akciju, u kojoj nam je cilj okupiti cijele obitelji koje će provesti nekoliko lijepih sati u kretanju u prirodi. Vrijeme nas počastilo, nije prevruće, a uz obalu starog toga rijeke Drave boravit ćemo u hladu. Hvala svima koji su uključeni u ovu akciju, od djelatnika Osnovne škola Sračinec i Ženske inicijative HNS-a Podružnice Sračinec, obitelji Krobot pored čije kućice smo se zaustavili, do naših vrijednih vatrogasaca DVD-a Svibovec Podravski i policije koja je osiguravala ovu biciklijadu – rekao je načelnik Sračinca Božidar Novoselec.  

Nakon što su otplesali jedan kratki ‘Rim Tim Tagi Dim’ ples, velika kolona biciklista krenula je od Doma kulture u Sračincu, Dravskom ulicom preko derivacijskog kanala HE Varaždin, kroz Svibovec Podravski, preko novog obrambenog nasipa, sve do kućice uz Dravu, gdje su se sudionici mogli okrijepiti i družiti. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba