Sve proizvode možete pronaći na jednom mjestu

Novi Marof dobio veliki trgovački centar ‘Retail Park Marof’

Objavljeno: 17.10.2023. zagorjeinternational

Na otvorenju trgovačkog centra Retail Park Marof u Novom Marofu vladala je poprilična gužva. Svoja vrata kupcima su otvorili Bipa, Mana, Kik, Lidl, Pepco, Pharma Marof, Sinsay, Sport Vision, Tedi, Tisak, ZOO city i Daj Dam Retail. Osigurana parkirna mjesta nisu bila dovoljna za sve posjetitelje. Iako je bio radni dan, već od otvorenja u 8 sati trgovački je centar bio prepun zainteresiranih kupaca, a tijekom dana gužva nije jenjavala.

Raznovrsna ponuda

Situacija zapravo niti malo ne čudi jer su sve trgovine za svoje kupce pripremile bogatu i raznoliku ponuda proizvoda najrazličitije namjene uz prigodne popuste i poklone. Investitor, tvrtka ‘Atlas immo invest’ osigurao je prigodni obrok iz ‘INA Fresh cornera’ za sve posjetitelje, a u programu proslave sudjelovale su plesne skupine ‘Sparkly’ i ‘Sparkle Fitnes’ plesnog studija ‘M-Fit’ te ‘Zvjezdice’ i Show plesnog studija ‘SpinBox’, kuburaška sekcija Streljačkog kluba ‘Termika’ i Klapa Kampanel. 

Mario Debelec, član Uprave tvrtke ‘Atlas immo invest’, pozdravio je sve posjetitelje uz srdačne riječi zahvale svim sudionicima u realizaciji ovog projekta. Napomenuo je kako će nastojati opravdati povjerenje Novomarofčana pružajući najbolju uslugu i proizvode. Uz zahvalu je dao i obećanje da će biti aktivni članovi Grada, da će podržavati lokalne inicijative i da će nastojati kontinuirano doprinositi boljitku. Počeli su već prvog dana simboličnom donacijom Školi nogometa. Lidl i ‘Atlas immo invest’ su Školi nogometa NK Novi Marof, koju polaze djeca od 5 do 17 godina, donirali 3000 eura. Ovime su podržali i potiču sport te zdrav i aktivan način života od najmlađe dobi.

30 tisuća stanovnika

Gradonačelnik Novog Marofa zahvalio je investitoru na hrabrosti i vjeri u potencijal Novog Marofa. Prema Novom Marofu gravitira 30.000 stanovnika s ovog područja, a na ovaj im je način omogućeno da zanimljive trgovine i kupovina budu bliže i da u šoping ne moraju putovati toliko koliko su putovali do sada. Nije zanemariva ni činjenica da je u trgovinama Retail Parka Marof otvoreno stotinu radnih mjesta.

Trenutno je otvoreno 11 trgovina i jedan kafić, a do kraja godine planira se otvorenje svih ostalih trgovina koje dolaze. Trgovine će do kraja ove godine raditi svaki vikend, a za sljedeću godinu će se radno vrijeme nedjeljom prilagoditi Zakonu. 

– Prigodni popusti u trgovinama traju do kraja tjedna, pa tko nije, može u narednim danima istražiti ponudu ‘Retail Parka Marof’ – poručuju iz Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba