Lijepa proslava uz brojne uvažene goste - polaznike, predavače i suradnike

Učilište ‘Piramida znanja’ proslavilo 12. rođendan u dvorcu Oršić

Objavljeno: 16.10.2023. zagorjeinternational

Učilište ‘Piramida znanja’ proslavilo je 12. rođendan u prekrasnom okruženju dvorca Oršić u Zagorju. Događaj je okupio polaznike, predavače i suradnike Učilišta, stvarajući nezaboravno iskustvo zajedništva i učenja.

Proslava je započela srdačnim okupljanjem gostiju u dvorcu Oršić, gdje su se polaznici i predavači mogli opustiti i uživati u ugodnoj atmosferi, a Učilište ‘Piramida znanja’ tom je prilikom dodijelilo i posebne zahvalnice te poklone svima koji su doprinijeli uspješnom radu Učilišta tijekom proteklih godina.

Ključ uspjeha 

U uvodnoj riječi, voditelj Učilišta Adam Jakov Deak je srdačno pozdravio sve prisutne i izrazio zahvalnost svima koji su se odazvali pozivu te sudjelovali u aktivnostima Učilišta. Naglasio je kako su upravo prisutni, polaznici, predavači i suradnici, ključni čimbenici koji čine Učilište ‘Piramida znanja’ tako uspješnim.

Deak je također istaknuo želju za jačanjem suradnje u budućnosti, jer vjeruje da zajedničkim naporima mogu postići još veći uspjeh i utjecaj na području obrazovanja i stručnog usavršavanja.

– Hvala svima vama koji ste na bilo koji način sudjelovali u aktivnostima Učilišta i nadam se da ćemo u budućim godinama ovu suradnju još dodatno ojačati. Hvala vam – rekao je Deak.

Jedan od istaknutih trenutaka događaja bio je predstavljanje novog Priručnika za osposobljavanje osoba za njegovatelje/ice starijih, nemoćnih i/ili potrebitih. Autorica ovog vrijednog priručnika je Vlatka Mrzljak, čija su stručnost i predanost ovom području prepoznate i nagrađene. Predstavila je važnosti priručnika te na koji način on doprinosi obrazovanju i osnaživanju ljudi koji se bave skrbi o starijim, nemoćnim i potrebitim osobama ističući ključne aspekte priručnika, istraživanja koja su ga nadahnula te praktične primjene koje priručnik nudi.

Osim predstavljanja priručnika, Učilište je dodijelilo zahvalnice polaznicima i predavačima koji su se istaknuli svojim doprinosom i angažmanom. Ova priznanja odražavaju predanost Učilišta Piramida znanja u poticanju izvrsnosti i kontinuiranom radu na unaprjeđenju obrazovanja i stručnog usavršavanja.

Novi identitet

Učilište je također predstavilo svoj novi vizualni identitet koji ističe kombinaciju indigo plave i zlatne boje. Ovaj novi izgled pridonosi izgradnji identiteta ustanove, istovremeno odražavajući njezinu snagu i prepoznatljivost. Indigo plava boja simbolizira dubinu znanja, ozbiljnost, i intelektualni fokus, dok zlatna boja donosi dodatnu notu elegancije, prosperiteta, i prestiža. Ovaj vizualni identitet ne samo da odražava trenutnu vrijednost Učilišta, već također izražava njegovu budućnost i ambicije. S njim dolazi i obećanje o kontinuiranom rastu, razvoju i izvrsnosti koje Učilište nudi svojim polaznicima i akademskoj zajednici.

Nakon inspirativnih predstavljanja i dodjela priznanja, svi prisutni su uživali u zajedničkom ručku, nastavljajući razgovore i međusobno umrežavanje. Tijekom ručka, predavači i polaznici su imali priliku odraditi intervjue koji će uskoro biti objavljeni, pružajući uvid u njihova iskustva i zaključke koji proizlaze iz njihovog rada i učenja u Učilištu ‘Piramida znanja’.

Proslava 12. rođendana Učilišta ‘Piramida znanja’ u Dvorcu Oršić nije samo obilježila godine uspješnog rada i obrazovanja, već je također predstavljala prigodu za slavlje zajedništva, učenja i inspiracije. Učilište se zahvaljuje svim sudionicima koji su doprinijeli uspjehu ove proslave te se raduje budućim godinama rasta, razvoja i obrazovanja koje su pred njima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba