Najavljene čak dvije akcije

Zagorska policija izdala niz upozorenja za ovaj vikend

Objavljeno: 14.10.2023. zagorjeinternational

Policijski službenici će do nedjelje 15. listopada pojačano nadzirati poštivanje prometnih propisa na području Policijske uprave krapinsko – zagorske.

– U cilju povećanja razine sigurnosti prometa na cestama te prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica aktivnosti će biti usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća tzv. “Četiri glavne ubojice u prometu“ – rekli su iz PU KZ.

Dodatno, na prometnicama naše županije policijski službenici će od subote, 14. listopada, od 20 sati do nedjelje, 15. listopada, do 2 sata provoditi akciju usmjerenu na utvrđivanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga.

– I ovom prilikom apeliramo na sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu – dodaju i napominju kako je tijekom vikenda najavljena promjena vremena kojom će se na cestama promijeniti uvjeti koji zahtijevaju pojačani oprez i prilagođavanje vožnje uvjetima na kolniku.   

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba