Sve zahvaljujući viralnoj ljubavnoj priči s TikToka

VJEROVALI ILI NE: Upravo ove balerinke su najtraženije cipele na svijetu

Objavljeno: 13.10.2023. zagorjeinternational

Aplikacija za kupnju koju koristi više od 200 milijuna ljudi na svijetu, ‘Lyst’, objavila je ljestvicu s najpopularnijim modnim markama i proizvodima na tržištu, a prema njihovoj rang-listi za treći kvartal 2023., najviralniji proizvod su Tabi balerinke brenda Maison Margiela, prenosi Index.

Naime, cipele su upravo u rujnu postale potpuni hit na TikToku, i to zbog jedne ljubavne priče s nesretnim krajem. Riječ je o viralnoj priči “Tabi Swiper” koja je početkom rujna na nekoliko dana potpuno zaludila TikTok.  

Kako podsjeća Index, jedan je tip iz New Yorka proveo noć s jednom ženom koju je upoznao na Tinderu, a zatim joj navodno uzeo Tabi balerinke pa kasnije vratio. U međuvremenu se pojavila priča i da je balerinke dao svojoj curi, a žena je sve ispričala na TikToku i tako prikupila milijune pregleda. 

Priča je zainteresirala 178 milijuna tiktokera, a potražnja za cipelama je planula i tako su balerinke s neobičnim procjepom ušle u modnu povijest.

Inače, prema Lystovoj ljestvici, najpopularniji svjetski brend je Miu Miu, dok je Loewe pao na drugo mjesto. Osim Margielinih balerinki, na popisu “najvrućih” proizvoda prošlog kvartala našao se i Nike x Martine Rose Shox MR4 model, Birkenstock Arizona natikače, Tory Burch cipele s “pirsingom”, tenisice New Balance 550 te Pradine salonke ukrašene 3D cvijetom. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba