"Ideš na posao da spasiš ljude, ne očekuješ ovo"

UŽAS! Vozač Hitne u Zagrebu na intervenciji dobio šakom u glavu

Objavljeno: 06.10.2023. zagorjeinternational

Na Facebook stranici ‘Hitna uživo 194’ objavljena je informacija o napadu na djelatnika Hitne pomoći u Zagrebu.

– Jutros je u Zagrebu za vrijeme intervencije napadnuta ekipa HMS. Jednom našem kolegi koji je dobio udarac šakom u glavu, pružena je medicinska pomoć u KBC Zagreb. Uskoro opširnije – napisali su na Facebooku.

Kako doznaje Index.hr, napadnut je vozač Hitne pomoći.

– Izašli smo na intervenciju, bio je nalet na pješaka. Kad smo krenuli pomagati gospođi, koju je dečko slučajno oborio, došao je neki muškarac i počeo psovati. Dečko je slučajno udario gospođu, svima se moglo dogoditi, ali to će istraga riješiti. Mislili smo da je njegov otac. Krenuo je napadati dečka i ulaziti u kombi u kojem je bila njegova supruga – ispričao je vozač za portal.

– Doktorica je stajala na bočnim vratima kombija, a on je krenuo prema vratima, odgurnuo ju je. Psovao je, vikao i prijetio. Ja sam došao ispred njega, stao sam na vrata i rekao da ne može ući – navodi vozač te dodaje:

– On je vikao i psovao, rekao je da će mi slomiti glavu. Ja sam mu nešto odgovorio, nisam psovao i odjednom me udario šakom u glavu. Odmah je došla policija. Bio sam na Rebru. Sad sam ok, više mi je šok psihološki – ispričao je vozač.

– Ideš na posao da spasiš ljude, ne očekuješ ovo. Prijetio mi je da će me naći. Ja imam kući ženu i klince, nije mi svejedno – zaključio je vozač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba