Već je ranije bilo primjedbi na ta vozila da su jako nestabilna

Jučer je u Zagrebu poginuo policajac iz Stubičkih Toplica. Bio je otac troje djece

Objavljeno: 05.10.2023. zagorjeinternational

Kako smo jučer izvijestili, u nesreći prilikom policijske obuke je u Zagrebu pored Save poginuo zagrebački interventni policajac. Kako je izvijestila policija, bio je s još troje kolega iz interventne jedinice te su učili voziti specijalno vozilo Polaris uz nasip nedaleko od Jankomirskog mosta. 

Kako neslužbeno doznaje 24sata, nesretni policajac je vozio te ga je prignječio upravljač vozila. Ostali kolege pretrpjeli su ozljede glave, ruke i noge. Odmah su preko kolega pozvali pomoć, a oni su onamo poslali tri vozila Hitne pomoći i vatrogasce.

Portal Zagorje.com doznaje da je preminuli policajac iz Stubičkih Toplica, a riječ je o nagrađivanom policajcu, za kojeg susjedi i poznanici kažu kako je bio sjajan čovjek. 24sata dodaje da je bio otac troje djece. 

– Policijski službenici prevezeni su u bolnice radi pružanja liječničke pomoć. Ostala trojica se, prema trenutačnim informacijama, nalaze izvan životne opasnosti. Obitelji poginulog policijskog službenika izražavamo najiskreniju sućut te ćemo im pružiti svu potporu – kazali su iz MUP-a jučer.

Jedan je policajac prevezen u bolnicu Sv. Duh, dok su dvojica u KB-u Dubrava. 

– Dovedeni su u stabilnom stanju s ozljedama koje su zahtijevale malo opsežniju obradu. Jedan policajac je s lakšim tjelesnim ozljedama, ali vjerojatno će biti pušten na kućno liječenje, dok će drugi biti zadržan u bolnici i vjerojatno ga večeras operirati – rekao je za RTL specijalist opće kirurgije u KB-u Dubrava Kristijan Ćupurdija.

S obzirom na to da se vozilo prevrnulo na ravnom terenu, nije poznato kako je došlo do prevrtanja. Očevid će provesti Općinsko državno odvjetništvo.

Inače, nesreće na takvim vozilima nisu rijetkost, a posljednja se dogodila prije 10-ak dana na Žumberku. O tome su se požalili i kolege stradalog koji su rekli da su ta vozila jako nestabilna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba