PREČKO: Četiri sata čiste drame, policajci s dugim cijevima blokirali ulicu…

“Čuli smo ženu kako vrišti iz stana. Manijak je počeo baciti kroz prozor stol i stolice…”

Objavljeno: 30.09.2023. zagorjeinternational

Prava se drama odvijala jutros u zagrebačkom naselju Prečko, a sve zbog rastrojenog muškarca zbog kojeg je pozvana policija. Sve je počelo oko 6 sati.

Policajci s dugim cijevima blokirali su ulicu Slavenskog, a sve zbog muškarca koji je iz stana u kojem je bio sa suprugom i djetetom, bacao stolice kroz prozor, vikao i prijetio, a u stanu se zabarikadirao, piše 24sata.

– Policija izvela njegovu suprugu i dijete. On je relativno novi stanar pa ga ne poznajemo baš, ali ovo mu nije prvi put – govore su susjedi.

– Čuli smo ženu kako vrišti i zapomaže iz stana. Susjeda je prva zvala policiju jer je manijak počeo baciti kroz prozor stol i stolice. To je trajalo od ranog jutra. Policija nije mogla do njega jer se zabarikadirao u stan, pokušali su ući kroz balkon. Čula sam da se kasnije predao i onda su ga napokon odveli – ispričala je jedna susjeda.

Stanari kažu kako su ga se svi bojali jer je bio nasilan.

– To je mlađi čovjek, oni su relativno nedavno doselili tu u zgradu. I nekidan smo čuli kako se derao na ženu i divljao, ali danas je pobacao van namještaj i demolirao cijeli stan. Najviše nas je bilo strah zbog djeteta, da ne daj bože njemu što ne napravi. Nije nam svejedno, nadam se da će institucije reagirati – dodala je susjeda.

Policija je muškarca uspjela smiriti oko 10 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba