Dok su izlazile iz autobusa neoprezni vozač ih je 'pokosio' 

Vozač BMW-a (78) naletio na tri tinejdžerice i dvije teško ozljedio

Objavljeno: 27.09.2023. zagorjeinternational

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19:15 sati kod Mostara ozlijeđene su tri tinejdžerice i to dok su izlazile iz autobusa.

Na njih je naletio 78-godišnji vozač BMW-a. Djevojčice su nakon što su izašle iz autobusa prelazile cestu. Nakon što su pustile dva automobila koja su vidjele na cesti i kad su krenule prelaziti cestu, pojavio se BMW – prenosi Index.

Dežurni tužitalj Ističe da su očevid na mjestu nesreće obavili policijski službenici i da je vozilo izuzeto te da će se provesti vještačenje.

– Djevojčice su 2007. godište, dvije su teško ozlijeđene, jedna lakše, ukazuje im se medicinska pomoć i na svu sreću nisu životno ugrožene – rekao je dežurni tužitelj za Klix.ba.

Jednu od djevojaka hitno su sinoć operirali u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar jer je zadobila višestruke prijelome, potvrdili su iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

– Vozač je 1945. godište i pružena mu je medicinska pomoć zbog životne dobi u kojoj je, ali nema tjelesne ozljede i nije ugrožen. Kriminalistička obrada će biti provedena i podnesen je izvještaj nadležnom Tužilaštvu. Nakon što se provedu potrebna vještačenja vidjet ćemo što je točno bilo, ali u svakom slučaju noćas neće biti lišen slobode i neće biti predložene mjere pritvora, jer nema zakonskih razloga za tako nešto – zaključio je dežurni tužitelj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba