Majka mu radi na sudu

APSURDNO! Denis Buntić neće u pritvor zbog napada na ženu 

Objavljeno: 24.09.2023. zagorjeinternational

Naš bivši rukometni reprezentativac Denis Buntić ipak neće u pritvor nakon što se saznalo da je napao svoju suprugu. Podsjetimo, on je jučer priveden na ispitivanje, a policija je u njegovom domu pronašla hrpu oružja – automatske puške, zolje i streljivo, piše Index.hr.

Njegova je supruga za Bljesak.info opisala napad te dodala da je razočarana odlukom Općinskog suda u Ljubuškom.

– Svi smo u šoku. Da je bilo tko drugi na njegovom mjestu, on bi ostao u pritvoru. Tu su oružje, nasilje pred maloljetnim djetetom pod utjecajem droge i alkohola. U jednom trenutku sam zatvorila oči i rekla – što bude, bude – prepričava Buntićeva supruga Klara užas kojeg je prošla.

– Da je bilo koji sud biom Livno, Mostar, Široki Brijeg…to bi bilo osuđeno. To su četiri zolje, to su automati, bombe, kalašnjikovi. To je arsenal oružja u kući. Da je imao vremena doći do njega, on bi mene ubio. On je mene odlučio ubiti. Okrenuo se samo na sekundu, što sam ja iskoristila za bijeg kroz balkonska vrata. Da nisam pobjegla, bila bih mrtva na licu mjesta – dodala je.

Inače, Buntićeva majka radi na sudu, a njegova se supruga nada da će pod utjecajem javnosti doći do promjene suda i konačno prave odluke.

– On ima 160 kila, a ja 50. Nemoguće je da se čovjek obrani, da čovjek stane i postavi se. Kada u njemu proradi zlo nakon alkohola i droge to je neprepoznatljiv čovjek – priča ona i dodaje kako su joj nakon prijave kazali kako će Buntić biti u zatvoru minimalno pet do šest mjeseci te nije mogla ni pretpostaviti kako će on već u subotu biti na slobodi. Ujedno tvrdi da postoji i audiozapis nasilja te dodaje kako su sve osobe koje su ga poslušale zgrožene brutalnošću napada.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba