Priveden je 27-godišnji policajac iz Osijeka, a DORH je objavio da se radi o kaznenom djelu ubojstva

OBJAVLJENE PORUKE UBIJENE OSJEČANKE: “Ako te ikad neka cura bude pitala za njega, molim te reci da bježi”

Objavljeno: 23.09.2023. zagorjeinternational

Objavljene su poruke Mihaele B. (21), djevojke koja je usmrćena iz vatrenog oružja u stanu u Osijeku. Podsjetimo, nakon tragedije priveden je 27-godišnji M. S., policajac iz Osijeka, a DORH je u svom priopćenju objavio da je kazneno djelo prekvalificirano u kazneno djelo ubojstva te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djela.

Portal Index objavio je WhatsApp poruke koje je usmrćena 21-godišnjakinja razmjenjivala s policajcem, ali i one koje je slala prijateljici o njemu. Iz poruka proizlazi da su se znali vrlo kratko, za što je Index dobio neslužbenu potvrdu iz policije.

Intenzivno su se dopisivali oko tjedan dana, a prema screenshotovima, Mihaela se žalila da mladi policajac “radi dramu” i da je posesivan, iako se kratko poznaju”. Poruke su poslane u ponedjeljak.

Poruke također sugeriraju da nisu bili u vezi, a u subotu 9. rujna prijateljici je poslala sljedeću poruku: “Nervira me jer stalno traži neku potvrdu da je on meni dovoljna, da sam ja s njim ovo ono sretna, šta ja znam bokte, ko da smo u vezi.”

“Ako te ikad neka cura bude pitala za njega, molim te reci da bježi. Ja sam se uvjerila”, neke su od poruka koje je primila Mihaelina prijateljica. Za policajca u porukama piše da je opsesivan, posesivan i manipulativan. Također u porukama stoji i da “nije normalan, čist u glavi”.

Podsjetimo, policija je policajca osumnjičila za blaže kazneno djelo dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja, no DORH je vrlo brzo prekvalificirao kazneno djelo koje se 27-godišnjaku stavlja na teret. Screenshotovi poruka s WhatsAppa osobno su dostavljeni osječkoj policiji, no osoba koja ih je dostavila nije dobila nikakvu povratnu informaciju, a policija te poruke ni službeno ni neslužbeno nije spominjala, piše Index.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba