Na najposjećenijem natjecanju do 10 godina pobjedu je odnijela Tia Jurinec iz Zaboka

ZELENI TURNIR: Domaći tenisači pokazali zavidne vještine u konkurencije 28 igrača iz cijele Hrvatske

Objavljeno: 16.09.2023. zagorjeinternational

Na terenima Termi Tuhelj u organizaciji teniskog kluba BK Hornets iz Bedekovčine, proteklog vikenda odigran je “zeleni“ teniski turnir za djecu do 10 godina. Ukupno 28 dječaka i djevojčica borili su se za trofeje, ali i konačne pozicije na rang listama.

Nastupila su djeca iz zagorskih teniskih klubova Zabok, Oroslavje i BK Hornets, dok su ostala djeca pristigla iz Zagreba, Samobora, Ogulina, Karlovca i Zaprešića.

Nakon cjelodnevnih napora dobili smo pobjednike. Kod dječaka prvo mjesto osvojio je Matej Božićević iz Ogulina, dok je najuspješnija djevojčica bila Tia Jurinec iz Zaboka. Krapinčanin David Barilar iz BK Hornets plasmanom u polufinale osvojio je 3. mjesto.

Voditelj turnira Branimir Krmpotić nakon turnira je rekao:

– Evo drugu godinu za redom dobili smo povjerenje organizacije turnira. Ove, kao i prošle godine naš turnir je bio najposjećeniji turnir od svih iz kalendara Regije Središte što nam je jako drago, te nas obavezuje da i sljedeće godine napravimo turnir koji će izazvati takav interes kod djece i roditelja. Ukupno je nastupilo šestero djece iz Zagorja što pokazuje interes djece i roditelja za tenisom, kao i dobar rad u zagorskim klubovima – rekao je Krmpotić te se ovim putem zahvalio Termama Tuhelj na domaćinstvu i ustupanju četiri teniska igrališta za potrebe turnira.

Ovo je bio posljednji turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza Regije Središte pred regionalni Masters najboljih 16 iz regije. Nakon regionalnog, slijedi državni Masters.

Nakon turnira veći dio djece i roditelja posjetio je ovaj zagorski turistički centar, te su potražili osvježenje u bazenima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba