UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a, dok oni sumnjaju na sabotažu

USTAŠKA ZASTAVA: Trojac koji je došao na Rujevicu raditi s*anja je iz varaždinskog kraja

Objavljeno: 15.09.2023. zagorjeinternational

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a zbog unošenja ustaške zastave na stadion, a kojeg je prema tvrdnji HNS-a, potencirao FARE.

No, bez obzira tko je fotografije proslijedio, puno je više pitanja kako se ta zastava našla na stadionu. U HNS-u sumnjaju u sabotažu, odnosno nečiju prljavu radnju.

Na policiji je da utvrdi tko stoji iza spomenutog trojca, a za to vrijeme Regionalni tjednik doznao je da je spomenuti trojac iz varaždinskog kraja. Riječ je o mjestu između Varaždina i Ludbrega. Riječ je o 23-godišnjaku, 34-godišnjaku i 25-godišnjaku.

– Prema evidenciji o prodanim ulaznicama za nogometne utakmice, u posljednjih 13 godina nisu na svoje ime kupili niti jednu kartu za niti jedan susret Hrvatske, Dinama, Hajduka niti Rijeke. Za ogled na Rujevici također nisu imali ulaznice na svoje ime, a prema onome što Sportske novosti neslužbeno znaju iz policijske istrage, kazali su kako su ih dobili, ali nisu htjeli otkriti od koga. Branili su se tezom kako nisu znali da je to zabranjene zastava – ističu pak Sportske novosti.

Protiv njih je podnesena prekršajna prijava, nakon čega su pušteni kući. No, HNS je najavio da će ih tužiti za naknadu štete.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba