Zagorska pjevačica Iva Ranogajec Inkret traži pomoć za svoju kćer

“Pomozite da čim prije pronađemo pomoćnicu u nastavi za Ellu, kako bi mogla nizati uspjehe kao i do sada. Svi vi koji nas pratite, znate o kakvoj lavici pričam”

Objavljeno: 14.09.2023. zagorjeinternational

Zagorska pjevačica Iva Ranogajec Inkret na svojoj je Facebook stranici objavila zamolbu za pomoć oko pronalska pomoćnika u nastavi za njenu kćer Ellu, mladu talentiranu djevojku s invaliditetom, prekrasnog glasa s kojom često i nastupa.

Njezinu zamolbu prenosimo u cijelosti:

– ‼️HITNO TRAŽIMO POMOĆNICU U NASTAVI ZA NAŠU ELLU‼️ Ella je odlična učenica 3. razreda jezične gimnazije u Krapini. Svi vi koji pratite naš životni put znate o kakvoj ratnici pričam. Ella je svestrana sad već djevojka kojoj je zbog njezinog invaliditeta i rijetke dijagnoze potrebna pomoć u nastavi zbog motoričkih poteškoća. Naša dugogodišnja prijateljica, pomoćnica Mihaela dobila je posao u svojoj struci i mora nas napustiti. Molim Vas za pomoć da čim prije pronađemo novu pomoćnicu kako bi Ella mogla normalno pohađati nastavu i nizati uspjehe kao i do sada. Tražimo osobu koja voli pomagati, dati potporu Elli u svakodnevnom životu. Za Ellu pomoćnik je više od prijatelja za nju je pomoćnica njezine ruke koje ne može koristiti i prije svega veliko srce koje je stalno uz nju – napisala je Iva.

FOTO: Facebook Iva Ranogajec Inkret

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba