Raspisan natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Zaklada Mikec i dalje pomaže onima slabijeg imovinskog stanja

Objavljeno: 07.09.2023. zagorjeinternational

U skladu sa Statutom Zaklade Mikec raspisuje se natječaj za dodjelu stipendija nadarenim studentima slabijeg imovinskog stanja s područja Međimurske županije za akademsku godinu 2023/2024.

Za prijavu na natječaj potrebno je poslati zamolbu za stipendiranje s indikacijom socijalnog/imovinskog stanja, životopis s osobnim podacima (ime/prezime, adresa, grad, OIB, tel/mob, e-mail) i brojem žiro računa (IBAN), izjavu kandidata o ne primanju drugih stipendija u akademskoj godini 2023/2024., potvrdu o visini dohotka i primitaka svih članova kućanstva izdanu od Porezne uprave za 2022. godinu, potvrdu o upisu (za kandidate koji upisuju 1. godinu studija), potvrdu o upisu i prijepis ocjena sa svih godina (za kandidate na višim godinama), preporuku općinskog načelnika/gradonačelnika ili župnika.

Prednost pred drugim kandidatima s istim uvjetima imaju prošlogodišnji stipendisti koji su u akademskoj godini 2022/2023. ostvarili prosjek ocjena 4,3 ili veći.

Prijave je potrebno poslati poštom na adresu Zaklada Mikec, Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb, a rok za njihovo podnošenje je 30. rujna. Svi kandidati će o odluci Zakladne uprave i rezultatu natječaja biti obaviješteni do kraja studenoga. 

Kontakt Zaklade je e-mail [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba