Na krstitkama u Zagrebu slavljenici pretukli band i goste

Otac djeteta pjevačici vikao da je k***a

Objavljeno: 06.09.2023. zagorjeinternational

U Zagrebu se ovog ožujka u restoranu ‘Spare Ribs Grill’ održavala proslava krštenja djeteta koja se pretvorila u pravu dramu. Naime, oko 21 sat je organizator slavlja, sretni otac, poludio na glazbu i pjevačicu.

– Otac djeteta Stjepan (30) vikao je na pjevačicu benda nazivajući je kurvom, rukama udarao po mikrofonu i nogom po stalku zvučnika benda, u čemu su mu se pridružili Petar (24) i Danijel (24), pri čemu su sva trojica udarala po opremi i instrumentima te ju razbacivala uokolo – stoji u presudi, piše Danica.hr.

Radi se o dva velika zvučnika sa stalcima, tri mikrofona, četiri tableta, elektro-akustičnoj gitari i bas gitari, a kada su im zbog toga prigovorili članovi benda, Danijel je nasrnuo na voditelja benda i udario ga šakom u glavu. Tada su Stjepan i Petar s Mijom (48) izudarali goste restorana oborivši ih na tlo. Jednog su, kad je pao pokraj šanka, Stjepan i Mijo nogama udarali u glavu i tijelo, dok je Petar na njega bacao stolicu, staklene čaše i boce. Kad mu je u pomoć priskočio drugi gost, Petar je i na njega bacio staklenu bocu.

Bend je oštećen za 3000 eura, a pjevačica za 100 eura. Uz to, voditelj benda je zadobio krvni podljev oka, prijelom nosnih kostiju i nosne pregrade s krvarenjem u nosnu šupljinu što se vodi kao teška ozljeda.

Jedan od gostiju je dobio brojne oguljotine po glavi i tijelu te krvni podljev vjeđa oka, a drugi brojne krvne podljeve, razderotine na sredini tjemena i prijeloma krune zuba, navedeno je u presudi.

Stjepan je osuđen na 13 mjeseci zatvora, od čega šest mjeseci bezuvjetno. Danijel je dobio devet mjeseci bezuvjetnog zatvora, Petar devet mjeseci uvjetno, a Mijo osam mjeseci uvjetno. Osuđeni su za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i uništavanje tuđe imovine. Uz to, bendu moraju platiti 3000 eura odštete, a pjevačici 100 eura. Isto tako, moraju platiti i 900 eura troškova kaznenog postupka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba