EUROJACKPOT: 60 godina igranja napokon se isplatilo – 200.000 eura otišlo u Ogulin

“Nisam odmah rekao supruzi, samo sam odgovorio, “nešto će biti”

Objavljeno: 01.09.2023. zagorjeinternational

Ovaj tjedan na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je sretni dobitnik iz Ogulina, koji je 18. kolovoza na Eurojackpotu osvojio 200.778,30 eura.  

– Imao sam dobar osjećaj taj dan – svoju priču započinje dobrodušni umirovljenik kojeg je samo jedan broj dijelio od osvajanja Jackpota.

– Ustao sam rano pa sam kao i obično pogledao rezultate Eurojackpota na mobitelu. Kada sam shvatio što sam sve pogodio, nisam se odmah odao. Dok sam gledao brojeve, supruga me pitala jesam li što pogodio, a ja sam joj samo odgovorio – nešto će biti – kroz smijeh je ispričao dobitnik. 

Simpatični dobitnik redovito igra Eurojackpot i vodi vlastitu evidenciju izvučenih brojeva, koje onda po osjećaju promijeni i iskoristi za svoje kombinacije. A prisjetio se kako je to bilo kada je on počeo igrati, prije 60 godina:  

– Kad sam počeo igrati, brojevi su se još rukom upisivali na listiće, a čim je stigao u Hrvatsku, prebacio sam se na Eurojackpot“. Svoj dobitak podijelit će s obitelji, a igračima Hrvatske Lutrije poručuje: “Samo budite uporni i igrajte!“. 

U istom kolu Eurojackpota još su dva sretna dobitnika iz Hrvatske osvojili dobitak 5+0. Svoje listiće uplatili su na internetu te na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Vodicama. Jedan od njih nam je rekao kako, za razliku od dobitnika koji je pogodio 5+1, nije imao osjećaj da će osvojiti veliki dobitak. Zato je ostao ugodno iznenađen kad je saznao da je baš njegov listić donio iznos od 75.486,40 eura.  

– Prijatelj je provjeravao moj listić, ali ja nisam mogao vjerovati da sam dobio pa sam morao sam provjeriti još jednom – istaknuo je da Eurojackpot brojeve bira nasumično, bez pravila, a na pitanje što će prvo napraviti s dobitkom, odgovorio je da će “popiti kavu“.

Večeras je novo kolo Eurojackpota u kojem glavni dobitak iznosi 28.000.000 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba