Posljednji ispraćaj održat će se sutra

VELIKA TUGA: Bikeri će se oprostiti od voljenog im prijatelja Davora. Oglasila se i supruga Meri 

Objavljeno: 29.08.2023. zagorjeinternational

U subotu je u prometnoj nesreći u BiH poginuo Davor Andročec iz Stare Gradiške, javnosti poznat kao natjecatelj RTL-ovih zabavnih emisija ‘Večera za 5 na selu’ i ‘Superpar’, a posljednji će ispraćaj biti u srijedu, 30. kolovoza, piše 24sata.

S obzirom na to da je bio veliki zaljubljenik u motore, od njega su se oprostili i njegovi bajkeri.

– Poštovani bajkeri i bajkerice u žalosti vas obavještavam da će dana 30. kolovoza u 15 biti ispraćaj našeg velikog zaljubljenika u motore, domoljuba, i prije svega dobrog prijatelja Davora Andročeca. Okupljanje će biti u Novoj Gradiški, ispred cafe bar in-a u 14, kreće se lagano motorima prema groblju gdje će se održati posljednji ispraćaj kojim ćemo se oprostiti s našim dragim prijateljem Davorom. Nadam se da ćemo se okupiti u što većem broju te da neće biti nikakvih problema. Molim vas da odradimo to u tišini bez divljanja, turiranja i slično. Moj motor će biti okrenut prema cesti sa slikom kolege kako bi prepoznali. U ispraćaj je uključena i policija radi lakšeg prolaska kroz grad. Također, molim vas da proslijedite ovu objavu, unaprijed hvala – stoji u objavi na Facebooku. 

Po prvi puta se nakon njegove smrti u ponedjeljak oglasila i njegova supruga Meri koja je na Facebooku podijelila njegovu osmrtnicu i zahvalila svima na porukama podrške. U braku su bili dugih 29 godina, a upoznali su se u studentskom domu.

– Naša ljubavna priča je krenula poput Romea i Julije, na balkonu moje sobe u osječkom domu. Vratio sam se s vikend-dopusta od kuće i ponio sa sobom gusti sok od koprive koji je spremila moja baka, pozvao sam moju Dalmatinku i pitao je želi li probati taj sok. Postavila je pitanje hoće li je žariti jezik jer je to kopriva i to sam iskoristio da dođe, proba i uvjeri se da ta kopriva neće ništa, ali sam zato ja bio taj koji je žario – rekao je Davor jednom prilikom za 24sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba