FOTO: Predstava u izvedbi Alexa i Bare ispunila popularni restoran do posljednjeg mjesta

GOLA ISTINA: Punkt Beer House postao prava oaza kulture i zabave pod zvijezdama

Objavljeno: 25.08.2023. zagorjeinternational

Punkt Beer House restoran pretvorio se ove srijede u pravu oazu kulture i zabave dok je ugostio spektakl pod zvijezdama – predstavu “Gola istina” u izvedbi Alexa i Bare. Terasa ovog popularnog restorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a atmosfera je bila vesela dok su se posjetitelji pripremali za nezaboravno iskustvo.

Predstava je započela pod vedrim noćnim nebom, osvijetljenim zvijezdama, stvarajući romantičnu i čarobnu atmosferu. Alex i Bara, poznati po svojim izvanrednim glumačkim sposobnostima, brzo su osvojili publiku svojim izvanrednim izvedbama. Njihova kemija na pozornici bila je nevjerojatna, čineći da se likovi duboko povežu s publikom.

“Gola istina” je predstava koja istražuje duboke emocionalne i ljudske teme i odnosa između muža i žene, a Alex i Bara su ih iznijeli na iznimno uvjerljiv način. Njihova interpretacija likova bila je duboka i introspektivna, a dijalozi su bili oštri i duhoviti, često izazivajući smijeh i suze među gledateljima. 

Publika je reagirala gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a izvođači su bili nagrađeni ovacijama nakon završetka predstave. Na kraju, Alex i Bara su izašli na pozornicu kako bi se zahvalili publici na podršci i pozdravili sve prisutne.

Punkt Beer House restoran koji pruža doživljaj više u našem kraju. Predanost kulturi i umjetnosti osvježavajuća je, a ovakvi događaji pružaju dragocjeno iskustvo ljubiteljima kazališta i umjetnosti. Već idući stand up show možete pogledati 20. rujna u produkciji “Studia smijeha” s predstavom “Kaj bre”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba