Nastavljaju se ulaganja u dječja igrališta

Općini Konjščina odobren projekt vrijedan preko 15.000 eura

Objavljeno: 24.08.2023. zagorjeinternational

Nakon uspješne prijave na natječaj kojeg je objavila Lokalna akcijska grupa “Prigorje – Zagorje”, Općini Konjščina stigla je odlična vijest o odobrenju projekta opremanja zelene površine dječjim spravama u Jelovcu, za čiju namjenu je Općina dobila 15.581,01 eura. 

– Cilj nam je da djeca više izlaze van, da budu na svježem zraku i da se druže, stoga im želimo i omogućiti prostore na kojima se mogu neometano igrati i rekreirati. Brinemo o djeci iz svih dijelova Općine i svima želimo pružiti jednake uvjete za igru i odrastanje – poručila je načelnica Konjščine Anita Krok, koja je istaknula kako je to samo nastavak ulaganja u dječja igrališta:

– U narednim danima nas očekuje i dostava dječjih sprava za opremanje igrališta u Galovcu, na inicijativu tamošnjeg mjesnog odbora. Moram dodati i da će se, u dogovoru sa Župom svetog Dominika i s Mjesnim odborom Donja Konjščina, dječjim spravama opremiti i prostor iza Galerije Čular, i to sredstvima iz općinskog proračuna. Nastavljamo ulagati u dječja igrališta, a sukladno našim proračunskim mogućnostima, i dalje ćemo nastavljati osiguravati uvjete za naše najmlađe, ali i za ostale stanovnike, da se bave sportom i rekreacijom – rekla je načelnica Krok. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba