HNS odredio početak utakmice u 16 sati. Po najvećim vrućinama

Na utakmici pionira Slaven Belupa i Solina, pozlilo mladom nogometašu

Objavljeno: 23.08.2023. zagorjeinternational

Kadeti i pioniri Slaven Belupa jučer su na umjetnoj travi u sklopu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ odigrali prvo kolo svoje prvenstvene sezone protiv vršnjaka NK Solin.

Prvi su na teren izašli pioniri pod vodstvom trenera Vedrana Purića koji su s minimalnih 1:0 pobijedili vršnjake iz Solina. Nakon utakmice pionira, startao je juniorski dvoboj koji je završio podjelom bodova (2:2). Spomenimo kako su pogotke za juniorsku momčad Slaven Belupa postigli su Roko Krapec i Matej Tomić, piše Podravski list

Nažalost same utakmice bile su u drugom planu. Neposredno prije susreta pionira, zbog visoke temperature (+33°C) i samih uvjeta na umjetnoj travi koja se dodatno zagrijava pod naletom nesnosnih vrućina, pioniru NK Solina je pozlilo te je završio u koprivničkoj općoj bolnici zbog sunčanice.

Inače, HNS-a određuje satnice igranja utakmica, a jučer je pionirski dvoboj započeo u 16 sati, dakle po najvećoj dnevnoj temperaturi. Problem je i umjetna trava koja se zbog nabacane gume cijeli dan zagrijava, tako da je na terenu temperatura i više od 33°C.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba