Zagorska policija tijekom vikenda zabilježila sedam nesreća, bilo je i teško ozlijeđenih

U Mirkovcu s 2,70 promila išao voziti električni romobil. Nije se dobro proveo

Objavljeno: 21.08.2023. zagorjeinternational

PU krapinsko – zagorska je tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirala dva kaznena djela krađe, dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo prijevare, dok je od prekršaja zabilježila jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o gospodarenju otpadom.

Na prometnicama je tijekom vikenda zabilježeno sedam prometnih nesreća.

– Do prometnih nesreća s materijalnom štetom došlo je u Pregradi zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila, u Pustodolu zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika, do dvije nesreće u Donjoj Stubici, jedna zbog nepropisne vožnje u natrag te druga zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika. U prometnoj nesreći do koje je došlo u Mirkovcu zbog neprilagođene brzine, vozač romobila pod utjecajem alkohola od 2,70 promila skrivio je prometnu nesreću te zadobio lakše tjelesne ozljede. U Humu Bistričkom, u prometnoj nesreći do koje je došlo isto tako uslijed neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede te jedna osoba teške tjelesne ozljede – kažu iz policije.

U Donjoj Pačetini, gdje je došlo do slijetanja i prevrtanja traktora, jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede, a uzrok nesreće je nepropisna radnja vozilom.

– Od ostalih događaja možemo izdvojiti jedan požar osobnog vozila koji se dogodio tijekom vožnje u Donjoj Šemnici, nema ozlijeđenih osoba – dodali su iz PU KZ. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba