Ni brakovi nisu što su nekad bili

Nevjerojatno, zbog ovoga je tražila razvod samo dan nakon udaje

Objavljeno: 17.08.2023. zagorjeinternational

Žena je otkrila da se našla u situaciji da traži razvod samo dan nakon što su se ona i njezin suprug vjenčali.

Niti za, ni protiv

Mladenka je priznala da ne može ostati u braku sa svojim mladoženjom, stoji u objavi Slateovoj rubrici sa savjetima Dear Prudence. Razlog brzog razvoda braka je pomalo bizaran, njen suprug prekršio je zamolbu koja je imala veze s vjenčanjem, a to je da njezino lice ne zabije u svadbenu tortu. Naravno, on je to napravio unatoč molbi – navodi Idesh.

– Udala sam se neposredno prije Božića i nadam se da ću se razvesti ili brak poništiti do kraja siječnja – objasnila je žena.

U objavi je priznala kako nije bila zainteresirana za udaju, ali nije bila ni protiv te ideje. Stoga kada ju je, njezin tadašnji dečko, zaprosio, rekla je da. Mladenka je rekla kako su podijelili dužnosti pripreme za veliki dan, a jasno je dala do znanja da jedno pitanje nije za raspravu.

Glavom u tortu

Jedino pravilo je bilo da joj ne zabije glavom u tortu, no očito on to nije shvatio dovoljno ozbiljno.

– Moje jedino čvrsto pravilo bilo je da mi ne trlja tortu u lice na prijemu. Umjesto toga, zgrabio me za potiljak i gurnuo mi glavu u tortu – rekla je mladenka.

U kolumni je dodala kako je pretpostavila da je njezin mladoženja strateški smislio zabiti joj lice u tortu, jer nakon što je torta uništena, on je bio pripremljen s rezervnom.

Razvod

Nakon obavljenog čina mladenka nije mogla prijeći preko učinjenoga. Odlučila se na sljedeći potez.

– Otišla sam. Sljedeći dan sam mu rekla da je gotovo – izjavila je.

Mladenka je priznala kako stoji iza svoje odluke, a kao razlog je istaknula klaustrofobiju, s kojom se bori nakon prometne nesreće koju je doživjela, i da se uspaničila.

Neki su ljudi šokirani razlogom razvoda dok je neki podupiru i govore kako je donijela pravu odluku. Mladenka je nadodala kako je i prijatelji i rodbina nagovaraju da svom, friškom, suprugu pruži još jednu šansu, no da ipak ostaje pri svojem.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba