DJECI ULJEPŠALI BORAVAK

VRIJEDNA DONACIJA: Za mališane na pedijatriji izradili 60 posteljina s dječjim motivima

Objavljeno: 12.08.2023. zagorjeinternational

Grad Čakovec je lani tijekom ljeta postavio novu rasvjetu kojom su osvijetljena glavna cesta do Županijske bolnice Čakovec i tamošnje parkiralište, a ovog ljeta je sanirao prostor parkirališta i pješačku stazu koja vodi do njega.

– Tako je kroz investiciju vrijednu 10.000 eura zamijenjen dotrajali asfalt na stazi uz bolnicu, frezanjem starog asfalta i ugradnjom novog sloja, a pritom su i zamijenjeni dotrajali rubnjaci na stazi. Na samom parkiralištu odrađeni su radovi u vidu sanacija otoka koji su dosad smetali korisnicima parkirališta i onemogućavali kvalitetno parkiranje, u smislu iskopa, navoza šljunka i ugradnje asfalta. Svjesni kako velika većina Međimuraca gravitira čakovečkoj bolnici, Grad Čakovec odlučio je dati dodanu vrijednost prostoru oko bolnice, uz glavni cilj sigurnost pješaka i vozača – napominju iz Grada.

Također, Odjel za pedijatriju bogatiji je za 60 kompleta posteljine s dječjim motivima čime je uz uljepšavanje boravka, olakšan svakodnevni rad osoblju Odjela za pedijatriju.

– Sve to zahvaljujući gospođi Blaženki Kontrec koja je izradom i donacijom posteljine uvelike uljepšala boravak djeci i roditeljima na Odjelu te nastavila šestogodišnju tradiciju suradnje sa ŽB Čakovec. Grad Čakovec ponosan je što je svojom donacijom mogao biti dio ove lijepe priče – zaključuju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba