Ovako se radi u bolnici na Jadranu - zatražene ostavke

TOTALNI RASPAŠOJ: Medicinske sestre u smjeni ‘udaraju’ po alkoholu

Objavljeno: 07.08.2023. zagorjeinternational

Predsjednik županijskog SDP-a Jure Zubčić uputio je priopćenje za javnost u kojem traži ostavku glavne sestre i ravnatelja OB Zadar.

Evo i zašto.

– O lošem stanju u raznim segmentima u Općoj bolnici Zadar govore mnogi i upozoravaju s pravom. Bolnica je pod vodstvom ravnatelja Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana. Naši sugrađani su primorani sve češće ići u privatne klinike i trošiti značajne iznose novca jer kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu skrb često ne mogu dobiti u OB Zadar – započeo je priopćenje Zubčić te je podastro dokaze:

– Slike ispod su dokaz potpunog raspada sustava. Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Što bi se dogodilo da je nekom pacijentu pozlilo? Ovo je samo kap koja je prelila punu čašu, a odgovornost je i na ravnatelju Čulini i glavnoj sestri Katuši. Očekujemo da oboje podnesu ostavke nakon ovog incidenta koji je dokaz potpunog rasula u zadarskoj bolnici. Identitet medicinskih sestara sam u ovoj objavi prikrio, a bolnici ćemo dostaviti potpune slike na daljnje postupanje-  naveo je Jure Zubčić, prenosi Zadarski.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba