Povod svega je bio to što ona zarađuje puno više od njega – evo što mu je sve sasula u facu

Zagrepčanka Ana (46) kažnjena s 200 eura kazne jer je vikala na muža

Objavljeno: 02.08.2023. zagorjeinternational

Zagrepčanka Ana (46) uhićena je u lipnju jer je počinila psihičko i fizičko nasilje prema mužu, dvije godine mlađem Ivanu. Prema presudi, ona je u lipnju oko 22.15 u stanu u Zagrebu počinila psihičko i fizičko nasilje u obitelji nad suprugom, i to zbog nesuglasica oko financijske situacije.

Ana, kako se navodi, mjesečno zarađuje 1600 eura, a njezin suprug gotovo ništa.

Vrijeđala ga je riječima “govno jedno, bezvrijedan si, nitko si i ništa, ne bi postojao bez mene”. Nakon toga uhvatila ga je za stražnji dio kratke majice koju je nosio te ju poderala, piše Danica.

U presudi se dodaje da je to kod Ivana izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti te povredu dostojanstva. Presuda je donesena prošlog tjedna.

Suprug je, kako navode, odmah nakon napada nazvao policiju koja je Anu iste noći uhitila te je dva dana provela iza policijskih rešetaka. Osuđena je na 200 eura kazne plus 40 eura prekršajnih troškova. No, od kazne joj se oduzima 80 eura jer je dva dana bila u pritvoru.

Sutkinja je Ani izrekla i tromjesečnu zaštitnu mjeru zabrane približavanja i kontakta sa suprugom, što znači da se mora iseliti iz stana. Presuda je pravomoćna jer su se svi odrekli prava na žalbu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba