Na autocesti kod Šibenika mahao oružjem prema drugom vozaču

“Gospodin mi je s pištoljem u ruci nešto objašnjavao“

Objavljeno: 02.08.2023. zagorjeinternational

Vozeći se autocestom A1 na godišnji odmor, jedna je osoba snimila drugog vozača kako vozi držeći pištolj u ruci, piše Večernji list.

Kako je objasnio, u ponedjeljak se oko 14.30  vozio desnom trakom autoceste A1 kada je naišao na kamion kojeg je potom išao zaobići. Nakon pretjecanja kamiona, želio se ponovo vratiti u desnu traku kada je naišao na muškarca kojeg je nekoliko trenutaka kasnije snimio s oružjem. 

– Gospodin u ovom automobilu mi nije dao da prođem. Ja desno, on desno, ja lijevo, on lijevo. Koči, mlati nešto rukama – opisao je. Kada ga je napokon zaobišao, pogledao je prema desno te potom ugledao kako muškarac lijevom rukom drži volan, dok maše pištoljem u desnoj ruci. 

– Gospodin mi je s pištoljem u ruci nešto objašnjavao – rekao je. 

Vozač s pištoljem je nakon toga naglo zakočio, a autor snimke je prošao dalje u lijevoj traci. Rekao je da je muškarac vozio VW Caddy zadarskih registarskih oznaka te da su dvije osobe bile s njim u automobilu. Jedna na suvozačkom sjedalu te jedna na stražnjem sjedalu. 

 Svašta se događa. Neki su vidjeli isto sigurno, ali su se što brže maknuli. Ne znaš što se može dogoditi – zaključio je čovjek koji je slučaj prijavio policiji. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba