Gledala je skakače na Starom mostu kada se poskliznula i pala u Neretvu

MOSTAR: Unatoč brzoj reakciji Interventne spasilačke službe žena (55) je preminula

Objavljeno: 31.07.2023. zagorjeinternational

Žena (55) iz Mostara preminula je sinoć u Kantonalnoj bolnici Dr. Safet Mujić, nakon što je jučer teško povrijeđena u padu niz stijene u rijeku Neretvu, javlja Dnevni avaz. Poslije pada je hitno prevezena u bolnicu, gdje su joj evidentirani višestruki prijelomi.

Uslijed teških tjelesnih ozljeda došlo je do komplikacija vezanih uz njeno zdravstveno stanje. Doktor Mehmed Haznadar, šef Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje, potvrdio je kako su mjere reanimacije započele u 21 sat. Međutim, žena je podlegla ozljedama u 23:45, prenosi Index.  

55-godišnjakinja je iz vrta ugostiteljskog objekta s pogledom na mostarski Stari most pratila skakače. Pretpostavlja se kako se u jednom trenutku poskliznula i pala. U padu je nekoliko puta udarila u stijene, nakon čega je upala u Neretvu.

Zahvaljujući brzoj reakciji Interventne spasilačke službe Mostar, koja inače brine o sigurnosti natjecatelja, žena je čamcem prebačena do vozila hitne pomoći, a zatim i u bolnicu. Na mjestu događaja su bili i pripadnici Policijske uprave Mostar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba