Prijave se podnose do 17. kolovoza

KUMROVEC: Općina je osigurala 5400 eura za projekte i manifestacije svojih udruga 

Objavljeno: 26.07.2023. zagorjeinternational

Načelnik Kumrovca Robert Šplajt raspisao je javni natječaj za financiranje programa/projekata i manifestacija od interesa za opće dobro koje provode udruge te za podršku institucionalnom, programskom i organizacijskom razvoju udruga s područja općine Kumrovec iz proračuna općine za 2023. godinu.

U skladu s natječajem, prijavu mogu podnijeti udruge koje svoj rad temelje na potrebama građana, prema načelima djelovanja za opće dobro, koje provode programe kojima zadovoljavaju javne potrebe od interesa za općinu Kumrovec, kao i druge programe koji pridonose razvitku i općem napretku općine, te promiču njegov položaj i ugled, a za sljedeća prioritetna područja – kultura i druge javne potrebe, sport.

Predviđena sredstva po ovom natječaju iznose 5400 eura, od čega 4000 eura za kulturu i druge javne potrebe te 1400 eura za programsko područje sporta. Najniži iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti je 30 eura, a najviši 1350. 

Rok za slanje prijava je do 17. kolovoza, a prijave se predaju isključivo na propisanom obrascu, koji je zajedno s obveznim obrascima i Uputama za prijavitelje sastavni dio ovog natječaja te dostupan na službenim stranicama Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba