Na 28. Croatia Cup-u domaće boje brane aktualni svjetski prvaci Valentina Pereglin, Andrej Krstinić te Martin i Mihaela Oborovečki

VELIKO TRGOVIŠĆE: Ovog vikenda atraktivno međunarodno natjecanje u samostrelu na terenu ‘NK Zagorec’

Objavljeno: 20.07.2023. zagorjeinternational

Međunarodno natjecanje u gađanju FIELD samostrelom ‘28. Croatia Cup’, a koje je ujedno Svjetska samostrela unija (IAU) odabrala za drugi svjetski kup ove sezone, održat će se pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije u organizaciji Streljačkog društva Veliko Trgovišće i Općine Veliko Trgovišće od 21. Do 23. srpnja na nogometnom igralištu ‘NK Zagorec’ u Velikom Trgovišću.

Na natjecanju će, osim ponajboljih hrvatskih reprezentativaca, nastupiti i predstavnici Austrije, Češke, Francuske, Mađarske, Njemačke, SAD-a i Švicarske. Od hrvatskih strijelaca, na natjecanju će nastupiti aktualni svjetski prvaci Valentina Pereglin, Andrej Krstinić, Martin Oborovečki i Mihaela Oborovečki te ostali osvajači pojedinačnih i ekipnih svjetskih i europskih medalja.

Prvog dana natjecanja, u subotu, gađa se tradicionalni meč na tri distance (65, 50 i 35 metara), dok su u nedjelju na rasporedu međusobni mečevi strijelaca u disciplini Match-Play.

Potrebno je napomenuti kako je za gledatelje ulaz besplatan. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba