NOVI INFORMATOR: Za jednostavnije, efikasnije i kvalitetnije obavljanje pravnih poslova

Cjelokupan pravni sustav RH samo je jedan klik daleko od Vas

Objavljeno: 19.07.2023. zagorjeinternational

Novi informator d.o.o. nakladnička je tvrtka, koja je svoju djelatnost započela 2001. godine izdavanjem tjednika “Informator”, instruktivno-informativnog lista za ekonomska i pravna pitanja, čiji je prvi broj ugledao svjetlo dana još davne 1953. godine. 

Pravni portal informator.hr je vrhunski pravni alat koji čitavom nizu institucija, sudova, odvjetničkih ureda i trgovačkih društava pomaže da svoj pravni posao obavlja jednostavnije, efikasnije i kvalitetnije. Portal sadrži pročišćene tekstove zakona, podzakonskih propisa, sudskih odluka, registar propisa, europsku sudsku praksu i propise, korisne alate kao što su kalkulatori i obrasci, tjednik “Informator” sa stručnim člancima te pitanjima korisnika i odgovorima urednika, webinare i seminare. 

Napredna tražilica omogućava dolazak do ciljanih rezultata u svega par sekundi pretraživanjem propisa po određenim pojmovima, isključivanjem pojmova ili filtriranjem propisa po vrsti propisa ili vremenskom periodu. 

Portal je jednostavan za korištenje i omogućava sedam dana besplatnog testiranja, a cijeli tim pravnog portala Informator.hr stoji na raspolaganju za vaša pravna pitanja. 

Svojim djelovanjem Novi informator nastoji pridonijeti boljem i uspješnijem funkcioniranju pravnog sustava te na taj način koristiti široj javnosti i građanima. Cjelokupan pravni sustav Republike Hrvatske, i više od toga, samo je jedan klik daleko od Vas.  

Cjenik sa svim dodatnim informacijama nalazi se OVDJE.

Za dodatne informacije posjetite našu stranicu www.informator.hr ili nam se direktno obratite na telefon 01/7888-854 ili mail [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba