Uz njih staje vrijeme i počinje čarolija

Nova poetsko-dizajnerska suradnja zagrebačke glumice i varaždinske autorice mami osmijeh na lice 

Objavljeno: 13.07.2023. zagorjeinternational

Najnovija u nizu suradnja između zagrebačke glumice i odnedavne autorice zbirke poezije Jelene Miholjević i varaždinske dizajnerice Ane Kraš, vodi nas u poseban svijet, ali istovremeno u svijet u kojem se svi možemo prepoznati. 

Naime, Jelena je nedavno objavila svoju prvu zbirku pjesama pod nazivom “Taj glas“, a kako kažu kritičari, pjesme su to koje nas se tiču, u kojima se prepoznajmo, uz koje staje vrijeme i počinje čarolija, a upravo to su kreativne riječi kojima možemo opisati i nove dizajnerske komade Ane Kraš. Jer kao što je Jelenina knjiga štivo koje ćete nerado posuđivati, ali rado darivati, tako ćete i nove haljine, tunike i ostale ljetne komade Ane Kraš rado čuvati za sebe, ali i darivati za posebne prilike, posebnim osobama u svojem životu. 

Dodatna paralela između rada ovih dviju pravih žena leži u činjenici da pišu/dizajniraju za isto tako – prave žene. Žene, kao Jelena i Ana, koje znaju da su izmjena uspjeha i neuspjeha sastavni dio života, a tuge i optimizma dio svakodnevice. Žene koje su kreativne i sanjive, ali i radišne. Za koje su godine samo broj, a zrele godine samo produžetak mladosti i period u kojem pronalaze svoj mir, ljubav prema svijetu i prirodi u kojoj svi mi punimo baterije jer cilj Anine odjeće, dizajnirane i proizvedene u našoj maloj Hrvatskoj, jest razveseliti žene, ohrabriti ih da vole i razumiju. 25 godina iskustva u dizajnu pretočeno je u svaku kolekciju i komade, koji nam svima, a posebice Jeleni, odlično stoje bez obzira da li su godine, brige ili kolač previše vidljive na našem licu, bokovima, struku ili grudima. Anine kolekcije su tu da iz vas izvuku najbolje i jednostavnim dizajnom naglase vašu ljepotu, a vama izmame osmijeh na lice. Stoga odaberite AK haljine za nezaboravnu proslavu ili izlazak, a laganu tuniku u trenucima kada se samo želite zavaliti na udobnu ležaljku na terasi i konačno pročitati Taj (Jelenin) glas.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba