Na tapeti vozači dvokotača

Zagorska policija za sutra najavila novu akciju 

Objavljeno: 05.07.2023. zagorjeinternational

Sutra se na području Policijske uprave Krapinsko – zagorske provodi preventivno – represivna akcija “Nadzora vozača motocikala, mopeda, bicikala i osobnih prijevoznih sredstava“.

Cilj akcije je povećanje razine sigurnosti u prometu te je usmjerena na sprječavanja najtežih prometnih prekršaja povezanih s vozačima motocikala, mopeda, bicikala i osobnih prijevoznih sredstava. Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine motocikala, nekorištenja zaštitne kacige vozača i putnika na motociklima i mopedima, isteka važenja prometne dozvole, neregistriranih vozila, upravljanja prije stjecanja prava na vožnju, upravljanja bez odgovarajuće kategorije, neisticanja ili nepropisnog isticanja registarskih pločica, tehničku neispravnost vozila i ostalih prekršaja u prometu.

Posebna pozornost posvetit će se recidivistima u cestovnom prometu.
 
– Kako bi bilo što manje tragičnih događaja i kako bi se razina sigurnosti u cestovnom prometu podigla na još višu razinu, ovim  putem pozivamo vozače i putnike u cestovnom prometu da se pridržavaju zakonskih odredbi – poručili su iz zagorske policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba