NEVJEROJATAN SLUČAJ: Ovaj se doslovno zaje**o

Pijan ušao u krivi stan i seksao se sa susjedom koja je cijelo vrijeme mislila da joj je to muž. A onda se pojavio i on… 

Objavljeno: 05.07.2023. zagorjeinternational

Sud u njemačkom gradu Würzburgu objavio je nedavno detalje zaista nesvakidašnjeg slučaja. Naime, u svibnju prošle godine, jedna je žena pozvala svog poznanika da nakon noćnog provoda prespava kod nje u stanu, a ponudila mu je i seks. 

Glavni akteri su Marco (48) koji je otišao posjetiti svoju 62-godišnju prijateljicu Sandru S. u Würzburg, a prije toga je otišao u provod. Ona mu je poslala SMS sa sadržajem ‘Ključ ti je iznad sandučića, dođi kad poželiš’, prenosi 24sata.

Došao je s 1,8 promila alkohola u krvi, no ušao je u pogrešan stan, susjedni. Bilo je kasno u noći i sva su svjetla bila ugašena, pa je muškarac, ne znajući, na kraju otišao u krevet s drugom ženom, 33-godišnjom susjedom. 

Susjeda (33) je mislila da joj se u krevetu pridružio muž i njih su dvoje spavali zajedno – on misleći da je ona njegova poznanica Sandra, a ona misleći da je on njen muž. Grešku su uočili tek kad je muškarac ženu oslovio sa ‘Sandra’.

– Odmah sam ga odgurnula i upalila svjetlo. Stajao je gol ispred mene. To je bila moja noćna mora – ispričala je žena na sudu. 

Vrisnula je tražeći pomoć, a njezin suprug je dojurio i pretukao čovjeka uz pomoć svojih prijatelja.

– Da ovo idete prodati nekome kao scenarij filma, odbili bi ga i rekli da je to nemoguće – tako je viši javni tužitelj sažeo slučaj.

Inače, slučaj protiv muškarca koji je spavao s krivom ženom obustavljen je na sudu u ponedjeljak i on mora platiti 2400 eura odštete iako je i on žrtva u cijeloj priči jer su ga pretukli suprug žene s kojom je spavao i njegovi prijatelji. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba