Putnik u Ligu prvaka će se saznati na terenu NK Poleta na petom izdanju SOCCA Prvenstva Hrvatske

MALONOGOMETNI SPEKTAKL: Odluka o najboljoj momčadi Hrvatske pada ovog vikenda u Cestici

Objavljeno: 29.06.2023. zagorjeinternational

Borba za titulu prvaka Hrvatske, što ujedno znači i odlazak na Ligu prvaka, ovog vikenda će biti na terenu Nogometnog kluba Polet. Peto izdanje završnice SOCCA Prvenstva Hrvatske u malom nogometu, uz ekipe iz cijele države, u Cesticu će privući brojne navijače i ljubitelje nogometa. 

Pobjednička ekipa na Prvenstvu Hrvatske osvojit će novčanu nagradu od 1000 eura te plasman na Ligu prvaka u Mariboru uz sve plaćene troškove u vrijednosti od 3000 eura. Treba naglasiti kako se ove godine Liga prvaka igra na novoj lokaciji, na stadionu Ljudski vrt gdje svoje utakmice igra najtrofejnija nogometna momčad Slovenije.

Iz Hrvatskog Socca malonogometnog saveza najavljuju kako će na završnici suditi najbolji hrvatski suci u ovome sportu, kao i suci iz inozemstva koji su sudili na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Essenu čime će se organizacijska ljestvica podići još stepenicu više. Osiguran je i prijenos svih utakmica putem live streama, dok će polufinalne i finalna utakmica biti prenesene u programu Sport Klub televizije.

Također, treba napomenuti kako je ulaz za sve posjetitelje besplatan.

Sve dodatne informacije ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske mogu se saznati na službenoj web stranici Saveza

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba