Dramskom večeri završeno svečano obilježavanje Dana općine Jesenje

Dugogodišnjoj članici AKUD-a “Žensko kazalište“ Jesenje Karmeli Habjanec dodijeljena Plaketa općine

Objavljeno: 29.06.2023. zagorjeinternational

Članovi AKUD-a “Žensko kazalište“ Jesenje obilježili su Dan općine i župe kroz brojne aktivnosti. U suorganizaciji s ostalim Udrugama, obilježili su Dan župe i Dječji dan koji je bio posvećen najmlađima s brojnim sadržajima na zadovoljstvo svih koji su sudjelovali, a najviše mališanima koji su u pratnji roditelja uživali u svom danu.

Kulturno-umjetnički program nezaobilazan je u ‘Ivanjskim danima’, pa je tako AKUD i na otvorenju Dječjeg vrtića Jesenje i svečanoj Sjednici dao svoj obod. Ono što je imalo poseban pijetet ovogodišnjeg obilježavanja ‘Ivanja’ je dodjela Plakete općine Jesenje dugogodišnjoj članici Karmeli Habjanec za doprinos u kulturi i promicanju jesejanjskog jezika. Ona je aktivno sudjelovala na svim područjima društvenog života zajednice i opravdano zaslužila takvo priznanje. 

Aktivnosti AKUD-a završile su u nedjelju s organizacijom Dramske večeri na kojoj su nastupali KUD Pregrada i KOMEDIJAŠI-Stažnjevec. Program koji je trajao preko dva sata ispunio je srca posjetitelja prepune dvorane Doma kulture s naznakom za ponovni susret uz smijeh koji je svima potreban.

Domaćinima ove večeri predstoje dogovoreni nastupi kroz ljetna događanja u Županiji i šire te time  nastavljaju s promocijom Jesenja u riječi, pjesmi i slici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba