To je razumna cijena, ali...

Stan u Zagrebu za 450 eura? Moguće je, ali postoji jedna caka!

Objavljeno: 07.05.2024. zagorjeinternational

Stanje na tržištu nekretnina svakim je danom sve gore. Mladi do stanova teško dolaze, kvadrati su preskupi, a niti najam se više ne isplati. Situacija je najgora u velikim gradovima u kojima gravitira veći broj ljudi, a oglasi za nekretnine po Zagrebu često postanu predmet sprdnje po društvenim mrežama zbog suludih cijena i uvjeta najmodavaca, prenose 24sata.

Među tim ‘smiješnim’ oglasima našao se i jedan za dvosoban stan na Knežiji, a odmah na početku stoji kako se iznajmljuje samo za studente. Cijena najma je 450 eura za 60 kvadrata što je čak i razumna cijena, ali…

Neobični uvjeti

U oglasu dalje stoji kako se stan iznajmljuje isključivo jednoj osobi što je poprilično čudno kad je riječ o stanu od 60 kvadrata u kojem bi bez problema mogle živjeti dvije osobe. U oglasu se napominje kako je prednost ovog stana blizina ljekarne, trgovine, tržnice, javnog prijevoza, škola i vrtića. Navodi se i kako su u stan dobrodošle životinje.

A kako to da je cijena najma 450 eura, što je relativno malo? Naime, vlasnica traži da u stanu živi samo jedna osoba jer bi ona dva do tri puta godišnje došla iz Splita i prespavala u stanu u drugoj od dvije sobe.

– Ona je profesorica i dolazi samo u vrijeme praznika tako da se u većini slučajeva mimoiđe s najmoprimcima, ali joj ne smeta ako su u stanu jer je ona u drugoj sobi tih par dana – navodi se u opisu oglasa kojeg možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba